Koldtbord med varmrett og dessert

Kjøttretter kalde

  • Ovnsbakt roastbeef av storfe, Pestostekt ytterøykylling
  • Lokal spekemat-anretning
  • Varmrøkt lårkjøtt av hjort, Tørka bryst av skogsfugl (lokalt skutt, kan inneholde hagl)

Fiskeretter kalde

  • Urtebakt laksefilet, Einerrøkt laks og pepperrot
  • Varmrøkt villaks med krydder, Fisk -og skalldyr Poke-bowls med chipotlemajo

Varm-retter

  • Kyllingklubber
  • Spicy Spanske kjøttboller
  • Marinerte småpoteter

Tilbehør

  • Osteanretning med marmelade
  • Pastasalat med sylta grønnsaker, Potetsalat i rømme og majonesdressing
  • Eggerøre, Frisk salat
  • Aioli, rømme og mojo royo-saus

Brød og smør

  • 3,5 hg oppskåret per person

545,- per person (minimum 10 personer)

Dessert

  • Pannacotta med bær, Bringebær-og sjokolademousse eller Karamellpudding