Koldtbord med varmrett og dessert

Kjøttretter kalde

  • Ovnsbakt roast-biff av storfe
  • Pestostekt Ytterøykylling
  • Lokal spekemat-anretning
  • Urtestekt svinefilet
  • Lammelår

Fiskeretter kalde

  • Urtebakt laksefilet
  • Einerrøkt laks 
  • Varmrøkt Wiskeylaks 
  • Posjert kvitfisk med limesaus

Varm-retter

  • Kyllingklubber og svinekjøtt i BBQ
  • Spicy spanske kjøttboller
  • Marinerte småpoteter

Tilbehør

  • Osteanretning med marmelade
  • Pastasalat med sylta grønnsaker
  • Potetsalat i rømme- og majonesdressing
  • Eggerøre
  • Frisk salat
  • Aioli, rømme og mojo royo-saus

Brød og smør

  • 3,5 hg oppskåret per person

Dessert

  • Pannacotta med bær, bringebær-og sjokolademousse eller karamellpudding

Kr 545,- per person (minimum 10 personer)

Tapasbuffet
Gryter og kjelemat
Selskapsmeny 6-retters
Koldtbord
Cirkustallerken
Festmenyer