Koldtbord med varmrett
Kjøttretter kalde
- Ovnsbakt roastbeef av storfe, Pestostekt ytterøykylling
- Lokal spekemat-anretning
- Varmrøkt lårkjøtt av hjort, Tørka bryst av skogsfugl (lokalt skutt, kan inneholde hagl)
Fiskeretter kalde
- Urtebakt laksefilet, Einerrøkt laks og pepperrot
- Varmrøkt villaks med krydder, Fisk -og skalldyr Poke-bowls med chipotlemajo
Varm-retter
- Kyllingklubber
- Spicy Spanske kjøttboller
- Marinerte småpoteter
Tilbehør
- Osteanretning med marmelade
- Pastasalat med sylta grønnsaker, Potetsalat i rømme og majonesdressing
- Eggerøre, Frisk salat
- Aioli, rømme og mojo royo-saus
Brød og smør
- 3,5 hg oppskåret per person
Dessert
- Pannacotta med bær, Bringebær-og sjokolademousse eller Karamellpudding
545,- per person (minimum 10 personer)