Juletapas
Varmmat
- Ribbe med glace
- Grove medisterboller
- Daddelrull
- Saltbakt potet
- Sjy
Kald fisk og skalldyranretning
- Varmrøkt laks med sylta fennikel
- Chilistekte kamskjell og kreps
- Julesild med asiatisk vri
- Singapore pepper crab
Kalde kjøttretter
- Langtidsbraisert svinekjøtt
- Sticky fried kalkun
- Posjert lammefilet
- Hjortemedaljong med julens krydder
- Spekemat fra lokale produsenter
Oster
- Kuost blåskimmel
- Tomat-og mozzarellasalat
- Ostepai
- Rødløksmarmelade
Tilbehør
- Fransk potetsalat
- Tapasfrukter
- Rødbetsalat
- Sennepsaus
- Salat
- Skagenrøre
- Finbrød & smør
Dessert
- Dessertbowl med fruktmousse, bær og konfekt
Pris per pers kr 650.-