Juletapas

Varmmat

  • Ribbe med glace
  • Grove medisterboller
  • Daddelrull
  • Saltbakt potet
  • Sjy

Kald fisk og skalldyranretning

  • Varmrøkt laks med sylta fennikel
  • Chilistekte kamskjell og kreps
  • Julesild med asiatisk vri
  • Singapore pepper crab

Kalde kjøttretter

  • Langtidsbraisert svinekjøtt
  • Sticky fried kalkun
  • Posjert lammefilet
  • Hjortemedaljong med julens krydder
  • Spekemat fra lokale produsenter

Oster

  • Kuost blåskimmel
  • Tomat-og mozzarellasalat
  • Ostepai
  • Rødløksmarmelade

Tilbehør

  • Fransk potetsalat
  • Tapasfrukter
  • Rødbetsalat
  • Sennepsaus
  • Salat
  • Skagenrøre
  • Finbrød & smør

Dessert

  • Dessertbowl med fruktmousse, bær og konfekt

 

Pris per pers kr 650.-

Julemeny
Tapasbuffet
Gryter og kjelemat
Koldtbord
Festmenyer
Cirkustallerken
Selskapsmeny 6-retters