Koldtbord

Koldtbord 1
Divider

Kjøttretter

Kyllingbryst
Roastbeef
Chilimarinert svinenakke
Spekerull
Morrpølse

Fiskeretter

Røkt laks
Varmrøkt laks
Gravlaks
Kokte ørretsider

Salater

Pastasalat med soltørket tomat og paprika
Potetsalat
Eggerøre
Dressinger
Frisk salat

Brød og smør

2,7 hg oppskjær per person

300,- per person (minimum 10 personer)

Koldtbord 2
Divider

Kjøttretter

Ovnsbakt okselår
Marinert svinekam
Urtestekt lammelår
Kyllingfilet
Spekeanretning
Roastbeef

Fiskeretter

Urte- og chilibakt laksefilet
Einerrøkt laks
Lime- og teriyakiporsjert ørret
Varmrøkt honninglaks
Lakseterrine

Osteanretning
Salater

Pastasalat
Potetsalat
Eggerøre
Frisk salat
Oljestekte småpoteter

Dressinger

Tzatziki
Aioli

Brød og smør

3,5 hg oppskåret per person

325,- per person (minimum 10 personer)

Festkoldtbord Divider

Kjøttretter

Ovnsbakt okselår
Marinert svinekam
Urtestekt lammelår
Kyllingfilet
Spekeanretning
Roastbeef

Fiskeretter

Urte- og chilibakt laksefilet
Einerrøkt laks
Lime- og teriyakiporsjert ørret
Varmrøkt honninglaks
Lakseterrine

Osteanretning
Salater

Pastasalat
optetsalat
Eggerøre
Frisk salat
Oljestekte småpoteter

Dressinger

Tzatziki
Aioli

Brød og smør

3,5 hg oppskåret per person

Varmretter

Alternativ 1: Kalvestek med grønnsaker og saus
Alternativ 2: Kjøttboller med tomatsalsa
Alternativ 3: Biffgryte med potetmos

395,- per person

Havets festbord
Divider

Kaldmat

Hvitvins- og korianderbresserte blåskjell
Ovnsbakte sjøkreps
Grillede kamskjell i krustade med petit pois
Reke-symphonie
Ørret- og krepsetartar med rødløkskompott
Lakserullade på spinar
Cidergravet laks
Varmrøkt pepperlaks
Krabbeklær
Einerrøkt ørret
Soya- og limebakt laks

Varmmat

Kremet fiskegryte
Steinbitwok med nudler
Lun lakseterrine på rotgrønnsaker

Salater

Pastasalat
Tomat- og rødløksalat
Linseragu
Bønnecassolet
Revet frisksalat
Tzatziki
Aioli
Sherrydressing

Brødbuffet

495,- per person