5-retters Trøndelagsmeny
Koriander- og sitrusstekte kamskjell fra Villa
Serveres med steinsopp og spinatragu
Hummerglace
Saltbakt skreirygg
Servert i grønnsaksconsomme med rødbetchips
Hjortefilet
Serveres med portvinstrukket boretaneløk og fiken,
asparges, jordskokktimbale, amadinepoteter og recciotosaus
Den gyldne ostetallerken
Serveres med fikenmarmelade
Walronaduo
Serveres med bringebærspik og passionsjy
695,- per person
3-retters meny med kalvestek

Gravlaks- og ørretterrine
Serveres med friske salater, rømme og urtedressing
Brød og smør
Bressert kalvestek
Serveres med lammebratwurst, glaserte grønnsaker,
blåmkål, grønn asparges, frøtebakte poteter og rosmarinsaus
Karamellpudding
Serveres med cognackrem og sjokoladesigar
395,- per person
3-retters meny med kalveplomme
Krydderbakt sjøkreps
Serveres med hummersuppe og focaccia
Trøffelposjert kalveplomme
Serveres med kongeøsterssopp, asparges, blomkålpuré,
amadinepotet og recciotosaus
Crème brûlée
Serveres med marinerte frukter
495,- per person
3-retters meny med hjortefilet
Lun skalldyrsalat
Hjortefilet «Mie de pain»
Ratatouille, asparges og jordskokk
Fløtepotet og rosmarinsaus
Vaniljeparfait
Serveres med syltede bringebær
495,- per person