Catering selskapsmeny

5-retters Trøndelagsmeny

Divider

Koriander- og sitrusstekte kamskjell fra Villa

Serveres med steinsopp og spinatragu
Hummerglace

Saltbakt skreirygg

Servert i grønnsaksconsomme med rødbetchips

Hjortefilet

Serveres med portvinstrukket boretaneløk og fiken,
asparges, jordskokktimbale, amadinepoteter og recciotosaus

Den gyldne ostetallerken

Serveres med fikenmarmelade

Walronaduo

Serveres med bringebærspik og passionsjy

695,- per person

 

3-retters meny med kalvestek
Divider

Gravlaks- og ørretterrine

Serveres med friske salater, rømme og urtedressing
Brød og smør

Bressert kalvestek

Serveres med lammebratwurst, glaserte grønnsaker,
blåmkål, grønn asparges, frøtebakte poteter og rosmarinsaus

Karamellpudding

Serveres med cognackrem og sjokoladesigar

395,- per person

3-retters meny med kalveplomme

Divider

Krydderbakt sjøkreps

Serveres med hummersuppe og focaccia

Trøffelposjert kalveplomme

Serveres med kongeøsterssopp, asparges, blomkålpuré,
amadinepotet og recciotosaus

Crème brûlée

Serveres med marinerte frukter

 495,- per person

 

3-retters meny med hjortefilet

Divider

Lun skalldyrsalat
Hjortefilet «Mie de pain»

Ratatouille, asparges og jordskokk
Fløtepotet og rosmarinsaus

Vaniljeparfait

Serveres med syltede bringebær

495,- per person